DETAILING AUTO INTERIOR

De ce recomandam detailingul auto interior?

Detailing auto vine din limba engleza si inseamna curatare amanuntita. Fiecare element , fiecare colt , este tratat cu multa atentie si rabdare

Interiorul unei masini moderne este realizat dintr-o varietate de materiale cu numeroase suprafete , fante, nise, plus o serie de echipamente sensibile la praf si umezeala , difuzoare , sisteme audio , senzori, diverse componente electronice SAMD

CURATARE PROFESIONALA TAPITERII AUTO

Detailingul interior necesita o buna cunoastere a materialelor si a recomandarilor privind intretinerea lor

Cei 4 pasi ce fac diferenta intre noi si ceilalti sunt:

 1. Respectam Procedurile de detailing interior
 2. Folosim solutii profesionale pentru interior adecvate fiecarui element in parte
 3. Receptionam lucrarea , ne verificam , si oferim garantia calitatii .
 4. La finalul lucrarii cerem un mic feedback.  Pentru noi clientul este cea mai mare prioritate.

Indiferent de materialul din care este facut interiorul masinii dumneavoastra, fie ca vorbim de material textil, plusuri din microfibra, vinyl, piele sau ornamente din carbon, avem solutia optima pentru rezultatele sperate.

Aspirarea regulata si curatarea generala a vehiculelor la interior este cel mai bun mod de a-l pastra, acest lucru putand sa tradeze trasaturile de caracter si personalitate ale propietarului, in ultima instanta. Cu toate acestea, este necesara de 3-4 ori pe an curatenia in detaliu, simpla stergere a suparfetelor fiind insuficienta, daca ne gandim ca oridecate ori ne urcam in vehicul, aducem cu noi tot felul de bacterii si microbi anaerobi sau luati de pe strazile insalubre.

Tabloul de bord si consola

Tabloul de bord si consola sunt principalele elemente asupra carora este indreptata atentia atat a conducatorului auto      cat si a oricarei persoane care se urca in masina dumneavoastra, de aici si atentia deosebita care se bucura din partea  noastra.

In plus, tabloul de bord este printre cele mai expuse componente la actiunea directa a razelor solare, acest lucru  ducand  la o deteriorare mai rapida comparativ cu alte elemente interioare, din aceasta cauza va recomandam folosirea  cat mai  des a unui spray cu protectie UV, care va reduce considerabil actiunea razelor ultraviolete.

Panouri de usi

In componenta panourilor de usi intra simultan elemente din material textil, plastic sau piele de aici si atentia deosebita pe care o acordam fiecarei componente in parte. Din aceasta cauza folosim numai produse special concepute pentru aceasta operatiune, sampoane sau balsamuri cu un inalt grad de eficacitate, si nu acelea folosit in uz casnic.

 

TAPITERIA
Tapiteria unui vehicul poate fi din piele, vinyl sau textila. Mult mai pretentioasa datorita faptului ca aceasta poate fi  deteriorata chiar accidental, tapiteria din piele este tratata la noi cu balasamuri speciale, care au o actiune indelungata,  facand scaunele dumneavoastra mai moi si catifelate, cu un miros proaspat de fiecare data cand urcati in masina.

Tapiteria textila, care in alte locuri este mai greu de curatat, la noi reprezinta una din etapele cele mai usoare din  operatiunea de detailing interior datorita sampoanelor si periilor speciale pentru curatat pe care le folosim.

Covorasele

Covorasele pentru vehicule sunt create in general dintr-un material mai solid care le face sa reziste cu brio la spalari si curatari multiple. La noi acestea sunt initial aspirate, apoi inainte de samponare folosim solutii active pentru curatarea petelor, iar dupa spalare si uscare completa, aplicam un strat cu un material protector menit sa le prelungeasca perioada de viata.

Curatarea Pielii

Curatarea pielii se face cu substante dedicate, sigure pentru piele pentru a nu o afecta. Detergentii clasici au tendinta de a o usca. O piele uscata este predispusa uzurii premature, se formeaza crapaturi si in cele din urma se rupe pentru ca nu mai este elastica.

Pielea se hidrateaza obligatoriu la interval de 6 luni. Dupa curatare, pielea se hidrateaza de asemenea cu solutii dedicate. Suntem printre putinii care folosesc solutii de curatare si hidratare din grasimi animale, 100% sigure pentru piele.

Detailing interior pentru tapiterie TEXTILA

 • curatarea plafonului
 • aspirarea si curatarea amanuntita a tapiteriei si a carpetelor
 • suprafata textila este curatata cu un aspirator cu injectie-extractie sau aspirator cu aburi. Prin acesta operatiune se elimina riscul ca bancheta sau scaunul sa ramana patat dupa curatare.
 • curatarea in detaliu a instrumentelor de bord si a plasticelor

Detailing interior pentru tapiterie din PIELE

 • curatarea cu o solutie speciala cu ph-ul neutru in asa fel incat sa nu afecteze pielea;
 • pielea va fi curatata fara sa se decoloreze sau sa se decojeasca
 • tapiteria de piele naturala sau sintetica este tratata cu o crema hidratanta.
 • folosirea unui balsam special pentru hidratare

CURATARE/IGIENIZARE INSTALATIE AER CONDITIONAT AUTO

Serviciul de igienizare AC elimina definitiv mirosurile neplacute din sistemul de climatizare a masinii si impiedica dezvoltarea in viitor a bacteriilor si mucegaiului in instalatia de aer conditionat.

Cum functioneaza procesul de igienizare instalatie aer conditionat auto?

Sistemul de climatizare auto se curata periodic (la 12-24 luni) prin introducerea in instalatie a unui agent special de tip aerosol care calatoreste de-a lungul sistemului de aer conditionat al masinii si produce igienizarea instalatiei si eliminarea mirosurilor neplacute.

POLISH FARURI

Indepartarea si corectarea suprafetei matuite :

Indepartarea suprafetei matuite se executa in 3-6 pasi importanti, se aplica polish abraziv si polish de luciu foarte fin iar in final se aplica un strat de protectie special pentru plastic (nano-acrylic).

Din punct de vedere financiar, procesul de polish faruri reprezinta un mare avantaj evitand astfel cumpararea unui nou set de faruri. Plasticul farurilor este expus la lumina soarelui, diverselor substante chimice, atmosferice si in timp are tendinta de a se oxida / matui.

Suprafata opaca a farurilor pune in pericol siguranta dumneavoastra deoarece un far matuit are o intensitate luminoasa foarte scazuta iar dispersia luminii deranjeaza ceilalti participanti la trafic !

Pret polish faruri: de la 50 lei/far

Farurile se reconditioneaza prin slefuire cu hartie abraziva ( urcand gradual) cu granulatii cuprinse intre 600-3000. Se folosesc diferite paste si instrumente dedicate pentru polish faruri.

Tratamentul aplicat nu numai ca restaureaza aproape complet farul dar si corecteaza micro zgarieturile aparute de la pietris sau alte obiecte ce pot cauza crapaturi pe suprafata farului. Durata de timp 1-3 ore.

Pasii urmati la reconditionarea farurilor:

 • Izolarea tuturor elementelor din jurul farurilor, cu banda adeziva
 • Slefuirea farurilor cu hartie abraziva de diferite granulatii
 • Polisharea suprafetei farului cu paste de polish dedicate
 • Aplicare protectie ( nano-sealant sau lac de protectie )

*Optional, se poate aplica o folie speciala cauciucata si transparenta, care ajuta la protectia impotriva zgarieturilor sau ciobiturilor. Aceasta metoda este recomandata deoarece mentinerea claritii faruruli poate dura peste 7-8 ani fata de protectia cu nano-sealant sau lac (2-3 ani).

SERVICII DE INTRETINERE PENTRU FLOTE AUTO

Asiguram servicii de intretinere pentru flote auto pe baza de contract .

Contractul cu Detailing Auto Ploiesti va garanteaza:

 • Costuri reduse la toate serviciile de detailing.
 • Reduceri la produse de cosmetica auto profesionale.
 • Cosmetizarea la sediul dumneavoastra sau sediul Detailing Auto Ploiesti.
 • Termen de plata

Servicii de detailing pentru autocare, microbuze:

Oferim servicii curatare tapiterii, detailing, pentru vehicule cu mai mult de 7 locuri sau de gabarit mai mare(autocare, microbuze, autoutilitare), la preturi avantajoase.

Mod de tarifare pentru curatenie autocare, autobuze, microbuze:

Curatare tapiterie, intre 25ron si 35lei/scaun.

*Firmele care detin flote auto de minim 5 masini au o reducere de minim 15% la toate serviciile oferite de noi.